Bespaar veel energie met de Nefit zonnepanelen

Nefit zonnepanelen

Zonne-energie staat nu extra in de belangstelling, dit ook dankzij de aantrekkelijke subsidies. Nefit levert een hoogwaardig gamma zonnepanelen om zelf groene stroom op te wekken, maar ook zonneboilersystemen voor warm water. De panelen van Nefit staan garant voor een hoge opbrengst, lange levensduur en een aanzienlijke energiebesparing. De opbrengst van Nefit zonnepanelen ligt aantoonbaar hoger dan andere zonnepanelen. Zonnepanelen van Nefit verlagen ook niet in opbrengst na verloop van tijd, terwijl de meeste panelen dit wel doen. U krijgt maar liefst 30 jaar garantie op zowel het product als de opbrengst van de zonnepanelen. Dit betekent voor u een maximale besparing en een maximaal rendement op uw investering.

Nefit zonnepanelen Financiële voordelen

Investering in zonnepanelen is altijd een slimme keuze. De zon is de meest duurzame energiebron en kan uitstekend ingezet worden voor het opwekken van groene elektriciteit. Met zonnepanelen van Nefit zorg je voor een flinke energiebesparing, beter energielabel van de woning en een grotere onafhankelijkheid van energieleveranciers. Wist u dat deze panelen een hoger rendement hebben dan de gemiddelde rente op de spaarrekening? Naast de aantrekkelijke subsidies die u kan verkrijgen, kun u ook zowel als bedrijf of als particulier gebruik maken van belastingaftrek. Dit maakt samen dat de investering in no-time is terugverdiend.

Solarwatt glas-glas zonnepanelen

Deze nieuwe generatie zonnepanelen van Nefit kenmerken zich door de ongekend hoge opbrengst en superieure kwaliteit. Deze systemen voldoen aan de hoogste eisen en zijn ISO 9001 en TÜV-gekeurd. Het speciale Solarglas biedt voordelen als ongekende topprestaties bij bewolkt weer en is tevens brand-, kras- en weerbestendig. De zonnepanelen garanderen een 25% hogere opbrengst en een langere levensduur (tot 33%). Uniek van Nefit is de product en vermogensgarantie van 30 jaar. De zonnepanelen zijn tevens niet alleen in de blauwe kleur verkrijgbaar maar ook in het 'full-black' design.

Solarwatt glas-foliepanelen

In het lagere segment vinden we glas-foliepanelen die ook voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zich kenmerken door de concurrerende prijs. Wanneer we ze vergelijken met zonnepanelen van andere leveranciers dan is de opbrengst 4% hoger. De optimale betrouwbaarheid en lange levensduur is tevens bij deze producten ook gewaarborgd. U krijgt 12 jaar garantie op het product en 25 jaar op het vermogen dat het levert.

Wilt u meer informatie over de Nefit zonnepanelen of zonnepanelen, aarzel dan niet om ons te bellen