Verwarmingsmonteur

 

U bent op zoek naar een vertrouwd verwarmingsmonteur voor het repareren, onderhouden of installeren van uw verwarming, dan bent u bij ons op het goede adres. Wij bieden u een goede en snelle service, als het nodig is, zijn we snel ter plaatse om eventuele problemen vakkundig te verhelpen.

CV ketel reparatie of vervanging?

Een CV-ketel wordt na zo'n 15 jaar vervangen. Onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw ketel. Heeft u een oude ketel, dan is het misschien voordeliger om de ketel te vervangen in plaats van deze te repareren. Bepaalde reparaties kunnen u meer geld kosten dan het vervangen van uw installatie door een nieuwe. Wij staan u vakkundig bij met advies over uw verwarming. Neem contact met ons op en onze verwarmingsmonteur komt graag bij u langs om de situatie te bekijken en zo een deskundig advies te geven over de mogelijkheden.

Laat uw verwarming goed onderhouden

Wilt u zeker zijn van een goed werkende verwarming, dan raden we u ten sterkte aan om regelmatig uw cv-installatie te laten onderhouden. U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten voor uw centrale verwarming te laten onderhouden. Met een dergelijk contract geniet u van vele voordelen.

Storing centrale verwarming

Heeft u een storing aan uw centrale verwarming, dan is dit erg vervelend. Vooral als dit juist in de koude wintermaanden voorkomt. Dan begrijpen wij uw nood aan een snelle en vakkundige herstelling van het probleem.

Zelf kunt u eerst even nagaan of de waterdruk van de centrale verwarming nog goed is. Deze moet boven 1,5 bar staan. Is dit niet het geval dan zal u deze moeten bijvullen. Geeft de ketel nog steeds een storing? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op om de storing te verhelpen. We zijn 24uur per dag en 7 dagen per week om een storing te verhelpen. Bel ons snel om uw probleem te verhelpen.