CV Ketel stuk? CV Ketel reparatie storingsdienst Gelderland

Voor storingen, lekkage & onderhoud staan wij 24/7 voor u klaar.

Bel direct: +31 85 130 16 94 (gratis)
icon-telefoon
Bel mij voor een afspraak
U wordt binnen het uur teruggebeld

CV Ketel reparatie storingsdienst Gelderland

Voor CV ketel storingen, CV ketel lekkage & CV ketel onderhoud staan wij 24/7 voor u klaar in Gelderland

Een storing aan uw cv-ketel zorgt ervoor dat u zonder warm water en verwarming zit. Een gecertificeerde CV ketel monteur in Gelderland kan de storing snel voor u oplossen. Soms is de cv-ketel kapot en aan vervanging toe. Samen met een CV ketel monteur bekijken wij wat de beste en voordeligste oplossing is. Veiligheid en wooncomfort staan hierbij voorop. Een CV ketel gaat gemiddeld 12 jaar mee. Wanneer deze ouder dan 15 jaar is zult u merken dat storingen steeds vaker optredend. Zo kan de thermostaat kapot zijn, of er ontstaat een storing aan de warmtepomp. Ook kunt u te maken krijgen met een koude radiator of een lage waterdruk. In een aantal gevallen kunt u de storing zelf oplossen, bijvoorbeeld door water bij te vullen. Wanneer de storing niet te verhelpen is of in de kosten gaat lopen, kan het beter zijn om te kiezen voor een nieuwe en moderne cv ketel.

Laat uw kapotte cv-ketel deskundig vervangen door de CV reparatie storingsdienst Gelderland

Wanneer u kiest voor het vervangen van uw oude cv-ketel, dan bekijkt cv-ketel monteur Gelderland wat het beste bij uw situatie past. Belangrijk uitgangspunt is dat uw woning altijd op de juiste temperatuur is en dat u snel warm stromend water heeft. Dankzij een moderne cv ketel kunt u hier op vertrouwen.

  • Meer comfort en warmte in huis met een moderne cv ketel
  • Jaarlijkse besparing op de energierekening

Afname van storingen

Kies voor een service- en onderhoudscontract Gelderland

Om uw cv-ketel optimaal te laten werken is periodiek onderhoud nodig. Dit verhoogt tevens de veiligheid binnenshuis, denk maar eens aan gevaarlijke situaties als koolmonoxidevergiftiging. Bovendien haalt u hiermee het beste rendement van uw cv ketel. U kunt kiezen voor een losse onderhoudsbeurt, maar ook voor een onderhoudscontract. Hiermee bent u verzekerd van periodiek onderhoud zonder dat u betaalt voor voorrijkosten of arbeidsloon.

De monteurs van CV Installateurs Gelderland zijn gespecialiseerd in onderhoud, cv ketel reparatiescv ketel installaties van alle merken centrale verwarming. Ruim 10 jaar zijn wij de cv ketel installateurs van Gelderland, daarnaast zijn wij nog eens officiële dealer van alle merken cv ketels. 

Maar wat doen wij nu aan uw centrale verwarming?

  • Nazien toestel op lekkages van water, gas en lucht
  • Condensafvoer schoonmaken
  • Temperatuur van de cv-ketel instellen
  • Co2-meting of gas-luchtverhouding instellen
  • Vullen en ontluchten van uw centrale verwarming
  • Het expansievat controleren
  • Schoonmaken van de branders
  • Wisselaar reinigen

 

De cv ketel monteurs hebben een opleiding bij de fabrikanten gevolg. Zo zijn de cv ketel monteurs voorbereid op alle soorten problemen die zich kunnen voordoen. Betaalbaar en professioneel is ons motto, en daarnaast zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar, zelfs als u geen onderhoudscontract heeft. 

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor spoedklussen maar natuurlijk ook voor minder spoed.

SPOED!
Minder spoed.