cv-ketel onderhoud Gelderland

 

Dankzij regelmatig cv ketel onderhoud behaalt u een hoger rendement van uw cv-ketel. Bovendien verlengt dit ook nog eens de levensduur. Onderhoud werkt niet alleen kostenbesparend, ook verhoogt dit de veiligheid. Daarnaast bent u altijd verzekerd van warmte en comfort, ongeacht het jaargetijde.

Onderhoud door een gecertificeerde monteur is belangrijk. Alleen zo kan uw cv-ketel veilig en goed functioneren. CV Installateurs Gelderland heeft de nodige kennis en ervaring in huis. Wij vinden uw wooncomfort en veiligheid belangrijk. Daarom voeren wij onze werkzaamheden zorgvuldig uit. Slijtage of verkeerde instellingen worden direct opgemerkt en verbeterd of vervangen. Zo kunt u vertrouwen op een veilige situatie. U kunt kiezen voor eenmalig onderhoud of gebruik maken van het voordelige onderhoudsabonnement.

De voordelen van regelmatig onderhoud aan cv-ketel

Met periodiek onderhoud haalt u het beste uit uw ketel, veiligheid en portemonnee. Voor een vast maandbedrag weet u wat u kunt verwachten. Zowel uw cv-ketel als randapparatuur werken optimaal en veilig.

  • Het beste rendement van uw cv-ketel
  • Een langere levensduur
  • Vermijden van gevaarlijke situaties als koolmonoxidevergiftiging
  • Meer zekerheid, minder storingen

 

Kies uw contract

Met het service- en onderhoudscontract kunt u vertrouwen op periodiek onderhoud. Niet alleen onderdelen binnen de mantel van de ketel worden gecontroleerd, ook randapparatuur zoals het expansievat, de thermostaat, de vulkraan en andere onderdelen worden zorgvuldig gecontroleerd en eventueel gerepareerd of vervangen. U betaalt geen aparte voorrijkosten of arbeidsloon. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een losse onderhoudsbeurt. Ideaal wanneer u liever geen onderhoudscontract afsluit. U betaalt een vast maandbedrag, waarbij de voorrijkosten en arbeidskosten zijn inbegrepen. Materiaalkosten zijn exclusief.