CV ketel onderhoud en storing

 

Uw cv-ketel krijgt niet alleen te maken met periodiek onderhoud, ook kan er een storing optreden. Met het onderhoudsabonnement hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten. De gecertificeerde monteur van CV Installateurs Gelderland is 24 uur per dag en 7 dagen bereikbaar voor onverwachte storingen.

Om het hoogste rendement van uw cv-ketel te halen is het belangrijk dat de ketel optimaal werkt. Tijdens de jaarlijkse onderhoudsbeurt worden alle onderdelen zorgvuldig gecontroleerd. Dit betreft niet alleen de onderdelen binnen de mantel van de cv-ketel, maar ook randapparatuur waaronder het expansievat of de thermostaat. Onderhoud en storingen meldt u eenvoudig via de website of telefonisch. CV Installateurs Gelderland maakt met u een afspraak en komt spoedig bij u langs. Een storing wordt zo snel mogelijk opgelost. Zo zit u er weer warm en comfortabel bij.

Optimaal wooncomfort en hoge veiligheid

Uw cv-ketel is onmisbaar binnen uw huishouden. Bij een storing merkt u dat er koud water uit de kraan komt of dat de centrale verwarming niet warm wordt. Onderhoud aan de cv-ketel zorgt ervoor dat de kans op storingen verkleind wordt. Daarnaast bespaart u met een optimaal werkende ketel op de energiekosten.

– Verminderen van storingen met periodiek onderhoud
– Besparing op de energiekosten
– Langere levensduur van cv-ketel
– Optimale veiligheid in huis

 

Service- en onderhoudsabonnement

CV Installateurs Gelderland zorgt ervoor dat uw ketel onderhouden wordt via de voorschriften van de fabrikant. Dit is belangrijk gedurende de garantieperiode. Ook heeft de ketel hierdoor een langere levensduur en worden gevaarlijke situaties als koolmonoxidevergiftiging voorkomen. U kunt een onderhoudsabonnement afsluiten voor uw cv-ketel, boiler, geiser of gashaard. Met het onderhoudsabonnement betaalt u geen extra voorrijkosten of arbeidskosten.