CV Ketel Onderhoud? Bij cv-ketel installateurs Gelderland blijft "ie" werken!

cv-ketel installateurs Gelderland Vakkundig & betrouwbaar. Bel nu!

Bel direct: ✆ +31 85 130 16 94 (gratis)
icon-telefoon
Bel mij voor een afspraak
U wordt binnen het uur teruggebeld

CV-ketel onderhoud Gelderland

Voor reparaties en onderhoud van uw CV ketel

Dankzij regelmatig onderhoud behaalt u een hoger rendement van uw cv-ketel. Bovendien verlengt dit ook nog eens de levensduur. Onderhoud werkt niet alleen kostenbesparend, ook verhoogt dit de veiligheid. Daarnaast bent u altijd verzekerd van warmte en comfort, ongeacht het jaargetijde. Uw cv-ketel krijgt niet alleen te maken met periodiek onderhoud, ook kan er een storing optreden. Met het onderhoudsabonnement hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten. De gecertificeerde monteur van cv-ketel monteur Gelderland is 24 uur per dag en 7 dagen bereikbaar voor onverwachte storingen.

Om het hoogste rendement van uw cv-ketel te halen is het belangrijk dat de ketel optimaal werkt. Tijdens de jaarlijkse onderhoudsbeurt worden alle onderdelen zorgvuldig gecontroleerd. Dit betreft niet alleen de onderdelen binnen de mantel van de cv-ketel, maar ook randapparatuur waaronder het expansievat of de thermostaat. Onderhoud en storingen meldt u eenvoudig via de website of telefonisch. Cv-ketel monteur Gelderland maakt met u een afspraak en komt spoedig bij u langs. Een storing wordt zo snel mogelijk opgelost. Zo zit u er weer warm en comfortabel bij.

Onderhoud door een gecertificeerde monteur is belangrijk. Alleen zo kan uw cv-ketel veilig en goed functioneren. Cv-ketel monteur Gelderland heeft de nodige kennis en ervaring in huis. Wij vinden uw wooncomfort en veiligheid belangrijk. Daarom voeren wij onze werkzaamheden zorgvuldig uit. Slijtage of verkeerde instellingen worden direct opgemerkt en verbeterd of vervangen. Zo kunt u vertrouwen op een veilige situatie. U kunt kiezen voor eenmalig onderhoud of gebruik maken van het voordelige onderhoudsabonnement.

De voordelen van regelmatig onderhoud aan cv-ketel

Met periodiek onderhoud haalt u het beste uit uw ketel, veiligheid en portemonnee. Voor een vast maandbedrag weet u wat u kunt verwachten. Zowel uw cv-ketel als randapparatuur werken optimaal en veilig.

  • Het beste rendement van uw cv-ketel
  • Een langere levensduur
  • Vermijden van gevaarlijke situaties als koolmonoxidevergiftiging
  • Meer zekerheid, minder storingen

 

Met het service- en onderhoudscontract kunt u vertrouwen op periodiek onderhoud.

Niet alleen onderdelen binnen de mantel van de ketel worden gecontroleerd, ook randapparatuur zoals het expansievat, de thermostaat, de vulkraan en andere onderdelen worden zorgvuldig gecontroleerd en eventueel gerepareerd of vervangen. U betaalt geen aparte voorrijkosten of arbeidsloon. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een losse onderhoudsbeurt. Ideaal wanneer u liever geen onderhoudscontract afsluit. U betaalt een vast maandbedrag, waarbij de voorrijkosten en arbeidskosten zijn inbegrepen. Materiaalkosten zijn exclusief.

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor spoedklussen maar natuurlijk ook voor minder spoed.

SPOED!
Minder spoed.