Zo kiest u de juiste Nefit thermostaat

Bij een CV-ketel zorgen de kamerthermostaten van Nefit voor een perfecte regeling. Ze zorgen via een unieke regelmethode ervoor dat het toestel energiezuinig en comfortabel stookt. De warmte wordt geregeld aan de hand van de luchttemperatuur en niet op basis van de cv-watertemperatuur, wat er voor zorgt dat de omgeving altijd aangenaam warm is. Nefit heeft voor iedere situatie een praktische oplossing.

Nefit ModuLine: van eenvoudig tot slim

In het ModuLine thermostatenprogramma vinden we voor elk wat wils, van eenvoudig tot geavanceerd. De ModuLine 100/200 en 1000/2000 kamerthermostaten zijn eenvoudig te bedienen via een praktische draaiknop. ModuLine 300/400 en 3000 gaan dan een stapje verder. Deze zijn volledig programmeerbaar en voorzien van uitgebreide functies. Wilt u het laatste nieuwe en uw thermostaat van op afstand kunnen bedienen met een app op uw smartphone. Dan kunt u kiezen voor de slimme en zelflerende Nefit Easy. Nefit Easy is tevens ook eenvoudig aan te sleutel op CV-ketels van andere merken.

Nieuw! De ModuLine 3000

De ModuLine 3000 is uitgerust met uitgebreide klokprogramma's voor CV, warm water en circulatiepomp. De thermostaat is daarnaast ook voorzien van ruimteregeling en een buitenvoeler voor weerafhankelijke regeling. Op het grote, duidelijk verlichte display vinden we praktische informatie terug zoals de actuele ruimtetemperatuur, gewenste temperatuur, tijd en het ingestelde klokprogramma. De ModuLine 3000 levert ook melding in geval van storingen of een te lage Cv-water-druk. Een ultiem warmtecomfort in combinatie met een verlaging van de energierekening wordt bekomen door een ModuLine thermostaat in combinatie met een Nefit TopLine, TrendLine of BaseLine CV-ketel te installeren.