Boiler onderhoud Gelderland

Boiler onderhoud en reparatie binnen 30 minuten ter plaatse

Bel direct:✆ +31 85 130 16 94 (gratis)
icon-telefoon
Bel mij voor een afspraak
U wordt binnen het uur teruggebeld

Boiler onderhoud Gelderland

Geiser of Boiler Service en Onderhoud

De boiler of warmwaterketel zorgt ervoor dat uw huishouden altijd voorzien wordt van warm water. Regelmatig boiler/geiser onderhoud zorgt ervoor dat de boiler optimaal blijft werken. Met een service-en onderhoudscontract bent u het voordeligst uit. Bij een onverwachte storing komt de monteur direct naar u toe. De gas-boiler dient als thermisch voorraadvat. Hierin wordt het water bewaard. De watervoorraad wordt door de gas-boiler op temperatuur gehouden. Bij het opendraaien van de kraan is er direct warm water beschikbaar. De zonneboiler maakt hierbij gebruik van zonne-energie. Daarnaast zijn er nog de warmtepomp boiler, de indirect gestookte en de elektrische boiler. Allen functioneren ze het beste wanneer er periodiek onderhoud plaatsvindt.

Het onderhoudscontract van Cv ketel installateurs Gelderland verzekerd u van een goed werkende boiler Laat uw boiler jaarlijks nakijken. Zo kunnen problemen voortijdig verholpen worden. Welk type boiler uw woning ook heeft, de monteur van CV Installateurs Gelderland zorgt ervoor dat alle onderdelen zorgvuldig worden gecontroleerd. 

Boiler onderhoud Gelderland

Boiler en geiser onderhoud Gelderland, wat doen wij?

 

  • Optimaal werkende boiler met periodiek onderhoud – Onderhoudscontract met 24/7 service – Snelle hulp bij storingen – Gecertificeerde monteur voorziet u van deskundig advies
  • U profiteer van de voordelen van het onderhoudscontract Tijdens het periodiek onderhoud wordt er grondig gecontroleerd op de juiste werking van alle onderdelen. Denk hierbij aan de gasbrander of de thermostaat. Bij de zonneboiler met antivriesvloeistof wordt er extra goed gecontroleerd op lekkage.
  • Met het onderhoudscontract kunt u altijd rekenen op periodiek onderhoud en een 24-uurs service bij storingen. Het voordelige service-en onderhoud abonnement van CV ketel Gigant biedt u meer zekerheid en optimaal wooncomfort, zowel in de zomer- als de winterperiode.

Wat kunt u verwachten van uw boiler/geiser onderhoud Gelderland?

Iedere 16 maanden komt een monteur uw boiler/geiser controleren. Heeft u onverwachts toch een storing, dan staan onze cv installateurs Gelderland 24/7 voor u klaar om uw boiler/geiser te controleren. U zit dan ook nooit lang zonder een goed functionerend boiler/geiser (warmwatertoestel).

Zeker van goed presterende boiler/geiser bij u in Gelderland!

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor boiler & geiser reparatie in Gelderland.

SPOED!
Minder spoed.